Specificaties stuurdrukregelaar Harnoreg

Stuurdrukregelaar type Harnoreg

De Harnoreg is geen op zichzelf staande gasdrukregelaar maar een stuurdrukregelaar die op een Axial Flow Valve (AFV) wordt gemonteerd. Door zijn unieke constructie biedt de AFV vele mogelijkheden die van belang zijn voor een optimale regeling. De AFV is eenvoudig in onderhoud en compacter dan elke andere regelaar. De AFV is, met gebruikmaking van het juiste besturingssysteem, geschikt voor drukregeling als afleveringsregelaar (AR), distributieregelaar (DR), hoeveelheidsregeling, drukontlastbeveiliging en drukbegrenzingsveiligheid. De AFV kan als actieve regelaar worden toegepast maar ook in combinatie met een tweede AFV als monitor-actief of 2-trapregeling opstelling. De Harnoreg stuurdrukregelaar is specifiek ontwikkeld voor de lage uitlaatdrukken.

Type

Harnoreg type AR is geschikt voor een afleveringsstation en heeft een manometer van 0-2,5 mm en een restrictie van 1,5 mm.

Harnoreg type DR is geschikt voor een distributie station en heeft een manometer van 0-1,6 mm en een restrictie van 0,8 mm.

Harnoreg DVGW. Is gelijk aan de bovenstaande modellen maar is geschikt voor de Duitse markt waar de DVGW richtlijnen van toepassing zijn.

Maximum werkdruk

De maximum inlaatdruk = 20 barg.

Bedrijfstemperatuur

-20,0 – +60,0 °C.

Aansluitmaten

Aansluiting op de Axial Flow Valve is een manifoldblock.

Aansluiting voor de voelleiding is 3/4″ BSP.

Veerbereik

15,0 mbarg t/m 1,0 barg.

Restricties 0,8, 1,2 en 1,5 mm.

Toepasbare gassen

Aardgas, LPG, propaan, butaan, lucht, stikstof en andere gassen.

Opties

Bij andere condities kunnen andere besturingssystemen worden toegepast en wij adviseren u dan contact op te nemen met onze afdeling verkoop.