Gasdrukregelaars hogedruk

Gasdrukregelaars tot een maximale inlaatdruk van 100,0 barg

Gasdrukregelaar type 046

De Sensus gasdrukregelaar type 046 is een veerbelaste regelaar. Door zijn robuuste constructie en toch eenvoudig ontwerp is de regelaar uitermate bruikbaar voor industriële toepassingen. Dit type regelaar is geschikt voor hoge inlaatdrukken tot 70 barg. De regelaar is verkrijgbaar met en zonder afblaasveiligheid. De geflensde uitvoering DN25 PN16 is ook verkrijgbaar met een afslagveiligheid type IP.

Gasdrukregelaar type Harnoreg

De Harnoreg is geen op zichzelf staande regelaar. Het is een stuurdrukregelaar die op een Axial Flow Valve wordt gemonteerd. De Harnoreg is geschikt voor inlaatdrukken tot 20 barg. Het veerbereik van de uitlaatdruk gaat van 15,0 mbarg t/m 2,0 barg. Door zijn universele aansluitblok (manifold) past hij op elk type Axial Flow Valve.

Gasdrukregelaar type Axial Flow Valve (AFV)

De Elster gasdrukregelaar type AFV is door zijn uniek ontwerp en zijn eenvoud breed inzetbaar en eenvoudig in onderhoud. De regelaar is toepasbaar als distributieregelaar, afleveringsregelaar en als afblaasveiligheid. De AFV is een gasgestuurde regelaar. De AFV is een regellichaam waarop een stuurdrukregelaar (IC-25, Harnoreg) gemonteerd wordt m.b.v een manifoldblock. De universele aansluiting zorgt ervoor dat andere stuurdrukregelaars eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Er bestaat een ruim aanbod aan stuurdrukregelaars die breed inzetbaar zijn met ieder zijn eigen specieke toepassing. Het regellichaam is te verkrijgen in 2 drukklassen: ANSI300# en ANSI600# en verschillende diameters 2″/DN50, 3″/DN80, 4″/DN100, 6″/DN150, 8″/DN200 en 12″/DN300. Afhankelijk van de bedrijfscondities wordt er een keuze gemaakt welke manchet (sleeve) er wordt toegepast.

Gasdrukregelaar type 040

De Elster gasdrukregelaar type 040 is een robuuste regelaar die breed inzetbaar is. Hij is geschikt voor kleine afnames met grote inlaatdrukken van bijvoorbeeld Propaan en LPG. Ook andere gassen kunnen worden toegepast. Deze regelaar is niet voorzien van een afblaasveiligheid. Hij is geschikt tot een inlaatdruk van 82,0 barg en een uitlaatdruk tot 13,2 barg. De maximum capaciteit = 963 SMCH, Standaard is de regelaar uitgevoerd met 1″ NPT aansluitingen.

Gasdrukregelaar type MR HP20

De Elster gasdrukregelaars type MR HP20 kenmerken zich zowel door een zeer goed regel- en sluitgedrag als door hun onderhoudsvriendelijkheid. Deze gasdrukregelaar is van het type veerbelast en is voordruk gecompenseerd. De MR HP20 is standaard uitgevoerd met een geïntegreerde afslagveiligheid voor overdruk en onderdruk. De MR HP20 is modulair opgebouwd. De complete membraandoos kan eenvoudig verwijderd worden door 4 bouten los te draaien. De MR HP20 is geschikt voor een groot aantal toepassingen, zowel voor distributie- als afleveringsstation. Aansluitmaten DN25, DN50, DN80 en DN100 in drukklasse PN16/20 en ANSI150#. De inlaatdruk is maximaal 20 barg, Het veerbereik voor de uitlaatdruk gaat van 20 mbarg tot 2,0 barg.